2012. április 8., vasárnap

RoseNail körömlakkjaim

Sziasztok,

 Pár napja kaptam két szuper árnyalatú Rose Nail lakkot. Szerelem volt első látásra a két árnyalat, nekem iszonyatosan tetszik!!

 Mielőtt kitudtam volna próbálni elmentem kedvenc "köröm ápoló specialistámhoz" hogy szabadítson meg a Gel-lakkomtól és hosszabbítsa meg körmeimet.
Tanács: 4 hétig ne várjatok a gél-lakkal.....max 2 hétig szép, utána már elég csúnya a lenövés miatt, de utánlakkozással lehet javítani azért rajta.


  Jelenleg most egy építést/ hosszabbítást kértem körmeimre,
mert a sajátom töredezett és inkább ezt az eljárást választottam.
 A zselé egy bizonyos körömágyhosszabbítóként funkcionál, a színe egy nagyon natúr szín. Direkt nem kértem rá semmi díszt se francia manikűrt hogy ha szeretném lakkozni ne üssön át.
Hogy ez miért is fontos a mai két lakknál?
Olvastam pro- kontra véleményeket a márkáról. ( nem jól fed...volt ahol azt írták 3szor kellett felkenni hogy szép legyen,  nem tartós...stb) Nekem nagyon pozitív véleményem született róluk,
elsőre is szépen fedett, de ezt lehet hogy az épített körmeimnek köszönhető vagy egyszerűen csak szuper a lakk:))


A "csomagolása" is tetszett és az ecset is jól alkalmazható, szépen lehet vele lakkozni körmeinket.

 És most következzen a mai bejegyzés két főszereplője:)
A lakkot 350ft-os darabáron lehet megvásárolni.










Kis észrevétel:
A körmösömnél láttam Crystal Nails körömlakkokat és észrevettem, hogy a Rose Nail márkának a "csomagolása" teljesen megegyezik a Crystal nails körömlakkjainak csomagolásával!! :)




Ti használtatok Rose Nail körömlakkokat? Vélemények?


2 megjegyzés:

  1. Nekem egy ezüstöm van, de nagyon szeretem. Az árához kéápest pedig jó minőségű, és sokkal tartósabb mint vártam. Pedig amikor megvettem a háztartási boltban nem fűztem hozzá sok reményt. :) Ugyanennyire jó a Butterfly körömlakk, az még olcsóbb...tartós mint állat, de undorító szaga van... :S

    VálaszTörlés
  2. Most vettem sötétlilát, olyan padlizsánost enyhe alig látszó csillámmal. Nincs rajta fedőlakk és alig kopik a vége minimálisan szombat este óta, most van kedd du. Én 290-ért vettem nagy üvegest az eurósban, de azt hiszem még rájárok az állványra, mert árához képest kitűnő cucc. Jó az ecsete is és 2 rétegben már jó is a fedése. :)

    VálaszTörlés