2012. március 6., kedd

L'oreal Casting créme gloss

Hétvégén hajat festettem itthon. A festék amit használtam a L'oreal ammónia mentes hajfestéke volt, amivel most másodjára próbálkoztam. kb 4 hónapja bevadultam a vörös hajszínre, de most úgy döntöttem visszatérek a barnás árnyalathoz, ezért az étcsokoládé árnyalatot választottam.
 Amiért lemondtam a vörösről az- az volt hogy hülyét kaptam a kb két hét után látszó pici lenövéstől, ráadásul szerintem az a szín, ami a leghamarabb megkopik. Ezalatt azt értem pontosabban hogy kifakul a színe, hiába a tuti fénymegóvó sampon és balzsam, többszöri mosás után nem volt olyan szép fénye mint frissen festve. Egyszóval nekem nem vált be a vörös:(
 Visszatérve a  L'oreal hajfestékhez az első alkalommal elég szépen befogta, elfedte a vöröset...persze több mosás után kezdett úgymond "átütni" picit a vöröses árnyalat. Most második alkalommal csak a tövemet festettem és 20 perc elteltével picit megvizezve a tövemet és utána eloszlattam az egész hajamon.( ez a művelet azért praktikus mert a végeinek is megadja a friss csillogást) Kb 5 perc után lemostam az egészet.
A hozzá tartozó balzsam illata nekem nem tetszett, de minőségre kap egy jó pontot.
A swarzkopf első kiadású hab hajfestékében volt hiperszuper balzsam, imádtam, olyan volt tőle a hajam, mint a selyem!
A festés végeredménye inkább lett fekete árnyalatú mint szép étcsokoládé...bár természetes fénynél  véltem felfedezni benne a melegebb csoki árnyalatot:)) De azt is tudjuk ezeknél a festékeknél és tapasztalhatjuk, hogy sose olyan színt kapunk mint ami a dobozon van!



 Ami nagyon tetszett, a csomagolás. Jó volt kibontani a dobozt, szép igényes:)
 A tartalom: Festék, szín előhívó, balzsam, kesztyű ( ami egy kis műanyag "kindertojásba" van becsomagolva:D) és egy kúp végű kupak, amivel lezárhatjuk a festéket miután összekevertük. Ez a felvitelt is megkönnyíti, amit láthattok egy videóban is a végén.

 A doboz oldalán található egy kis perforált rész. Bekel valljam, amikor először használtam észre se vettem és elgondolkoztam........ hogy fogom összekeverni, mivel az első képen is láthatjátok a flakon formáját:)) aztán kicsit jobban megvizsgáltam, elolvastam az útmutatót és megvilágosodtam:))


                                                               


                                                    Így már egyszerűbb:))


                                                          Íme a videó:






Ti otthon festetek hajat vagy inkább a fodrász kezeire bízzátok magatokat?
Milyen hajfesték vált be nektek? 

1 megjegyzés:

  1. Nekem sajnos ez a festék nem vált be,ahogy mondtad is,az én hajam is rögtön ledobta a vörös festéket . Mivel elég vörös párti vagyok,és nem tudtam lemondani erről a színről,elmentem a white hairbe,ahol kevin murphy festékkel festették be a hajam,és már lassan 7 hete,hogy intenzív vörös a hajam színe . Úgy döntöttem,hogy hozzájuk fogok járni,nem akarok más hajszínre váltani :)

    VálaszTörlés