2012. június 20., szerda

Catrice és NYC körömlakkok

Múlthéten, mint már említettem egy párszor betértünk Livvel a Rosmannba és többek között beszereztem 3 körömlakkot. Tudom-tudom...pont én, aki műkörmöt hord és nagyon nem szeret a lakkokkal bíbelődni! Egyszerűen nem bírtam magammal! Annyira hívogató és csábító színeik voltak, hogy nem tudtam ott hagyni a polcon őket!
Nem is húzom tovább az időt, mutatom nektek is a csodás lakkokat:



Elsőként itt a Catrice - 360 Raspberry Fields Forever



Kicsit piroskás, nagyon élénk, igazi nyárias szín. Nem tudok betelni vele. Az ecsete a szokásos, széles Catrice ecset, amivel nagyon jól és szépen fellehet vinni a körömre a lakkot. Ahhoz képest, hogy régebben el se tudtam volna képzelni, hogy ilyen széles ecsettel lakkozzak, ahhoz képest ma már a vékony ecsetekkel esik nehezemre.

A következő körömlakk az NYC - 109 Permanent Pink



Nagyon szép rózsaszín színe van! Kedvelem az ilyen árnyalatait a rózsaszínnek. Az ecsetre visszatérve, az NYC körömlakkoknak is vékony ecsetük van. Lehet csak én vagyok ilyen, de annyira fura volt a Catrice után ezzel festeni a körmömet. Na de minden esetre, ennek a körömlakknak is nagyon örülök, mert jól mutatnak a körmökön. Nyárra egyenesen tökéletes! :)

A végére hagytam a kedvencemet, ami nem más, mint a Catrice - 030 Meet Me At Coral Island



Bevallom, hogy én a narancsos színeket nem igazán díjazom, de ez valami fantörpikus!!! Ha létezik első látásra szerelem egy körömlakkal, hát akkor ez az volt. Mivel a kezemen nem tudok lakkozni, ezért a lábkörmeimet festettem ki vele és azóta állandóan a lábamat nézem. Lehet röhejesen hangzik, de igaz! Öröm ránéznem a lábamra :)


Szóval csajok, körömlakkokkal felkészülni - vigyázz - kész - LAKOZZ!!! :)

Mostmár én is megfertőződtem ezzel a kórral és nem tudom mikor fogok tudni leállni róla :) Persze, amíg ilyen színeket dobnak a piacra, addig biztosan nem :)




// a képek készítésénél Liv volt a segédem, de legközelebb már a sajátommal jövök :D /

8 megjegyzés:

  1. A korall Catrice tényleg gyönyörű!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen odáig vagyok érte meg vissza!! :) Pedig én tényleg nem voltam sose körömlakk mániás...de ezek a színek....csak úgy olvadok jobbra-balra :)

      Törlés
    2. Nekem is a korall árnyalat lett a kedvencem!!!

      Törlés
  2. A Catrice korall színe tetszik, épp hasonlót keresek, igaz 1-2 árnyalattal világosabbat szeretnék de megnézem élőben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Világosabb színben nem láttam még, bár igaz, hogy ez is az utolsó darab volt abban a Rossmannba, ahol vettem. Azért nyitva tartom majd a szemem és ha látok, akkor szólok neked! :)

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ú imádom őket mindhárom kell! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óó, de jó ezt hallani...vagyis olvasni :) Eddig mindig csak én csöpögtettem a nyálam és most végre nekem is mondták..áá..szupperjóóó :D Feldobtad a napomat!! :)
      Egyébként tényleg nagyon jók!! Imádom őket én is!! :)

      Törlés