2012. február 26., vasárnap

Hétvégi Arcpakolás, Ilcsi kozmetikumokkal

 Hétvégén úgy gondoltam csinálok egy kis arcpakolást, és megosztom veletek is:)
Ilcsi kozmetikumokat használtam, amelyek professzionális natúr kozmetikumok.
Én ezeket a krémeket nagyon szeretem. Először a szoboszlói vizes bőrpuhító krémmel készítettem elő a bőrőm és utána raktam fel az esemény elötti nevezetű pakolást.

 Ez a krém regenerálja, puhítja a száraz bőrfelületet. Kivállóan alkalmas tisztító kezelés elötti masszírozáshoz minden bőrtipusnál. Hajdúszoboszlói víz tulajdonságainak köszönhetően rendszeres alkalmazása a mélyrétegi vízhiányos bőrön is segít, ricinusolaj tartalmának köszönhetően bársonyossá teszi a bőrt! 
Több infót az összetevőkről és otthoni alkalmazásról ITT olvashatsz!!  


 Ezt a pakolást érdemes megcsinálni 3 órával azelött, mielött elmennél otthonról, mert elég piroskás lesz a bőr. Nagyon szeretem, mert ez is minden bőrproblémára megfelelő. Pl: bőrfeltöltő, bőrmegújító, gyulladáscsökkentő és keringésfokozó. Használata után a bőr feszes és fiatalos lesz, még a ráncos bőrt is gyönyörűen kisimítja!! A legmakacsabb bőrproblémákra is kitűnő, továbbá keringésfokozó hatásának köszönhetően elősegíti más krémek hatóanyagainak felszívódását. Egyszerűen imádom! Ezt a pakolást kb 30- 40 perc amíg teljesen megszárad a bőrön és utána lelehet húzni. Azt kaptam tanácsként hogy alulról felfelé húzzunk le minden ilyen pakolást.
Több infót az összetevőkről és otthoni alkalmazásról ITT olvashatsz!!

 Csináltam pár képet, remélem nem bánjátok, hogy nem teljes arcképet töltök fel, de ki szeretné megosztani a világgal arcát pakolással a fején:)))  A képek sajnos mobillal készültek, így nem adja vissza tökéletesen, de dirrekt semmit nem javítottam rajta...se fényerőt se semmit hogy nehogy más legyen a kép!
Az első képen magát a pakolást láthatjátok.
A második képen a pakolás után közvetlenül, egy picit fényesebb a bőröm, mert miután leszedtem a pakolást, ismét átmaszíroztam enyhén a szoboszlói krémmel.
A pakolás után olyan fini puha és kisimult lett a bőröm, imádom..
A harmadik kép ma reggel készült.
 Még a párom is kedvet kapott hozzá, pedig nemszereti az ilyeneket. Este még az ő arcát is kezelhettem:))))
 Tényleg csak ajánlani tudom hogy alkalmazzátok ezeket a krémeket, mert szerintem ezeknél nincs jobb!! Persze én is kipróbálok más kozmetikumokat is, de semmilyen csodacsoki pakolás és más extratápláló krém nem veszi fel a versenyt az Ilcsi kozmetikumokkal szemben, szerintem!

 Ha szeretnétek ilyen krémeket, leginkább a partnerkozmetikákban tudtok hozzájutni..ami lehet hogy először azért is jobb mert egy szakértő kozmetikus tanácsait megfogadva tudjátok otthon alkalmazni. Neten nemigen tudom most hogy honnan lehetne rendelni, de utánanézek.







Ti használtatok Ilcsi kozmetikumokat? Találkoztatok már vele valahol?
Olvasnátok más Ilcsi kozmetikumokról még?
Van még pár krém, amit nagyon szeretek és amiről szívesen írnék még ha szeretnétek:))





       

3 megjegyzés:

  1. az eseményi előtti pakolást úgy kell használni hogy alá aha-s biológia hámlasztót kell alá tenni és utána a eseményi előtti majd rá gézmaszk mert úgy lehet csak lehúzni jól.ilcsi kozmetikushoz járok én így tudom hogykell alkalmazni.
    de ezt a honlapon is írják alul
    http://www.ilcsi.com/termek/aha_s_biologiai_hamlaszto_peeling
    remélemsegítettem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, lehet alá sőt a legjobb az aha-s hámlasztó..de lehet mással is kombinálni! Sőt amit belinkeltem az ilcsi honlapjáról azt is írják hogy önálló pakolásként is alkalmazható. Gézmaszk meg szintén szerintem a biológiai hámlasztó miatt kell, mert az egy picit darabosabb, ha egy sima krémmel vagy magában használjuk az esemény elötti pakolást nemigazán kell alá gézmaszk, mert egyszerűen lehet lehúzni.
      Köszönöm a hozzászólást!!

      Törlés
    2. http://www.ilcsi.com/termek/esemeny_el_tti_pakolas

      Törlés