2012. június 1., péntek

Az "okos"telefonok és a nők...

 Mióta életünkben megjelentek az "okos" telefonok, számtalan alkalmazással tehetjük mobilunkat személyesebbé!
Eligazít minket bármerre is járjunk. Kávézókat, éttermeket kereshetünk közelünkben és mindent megoszthatunk segítségével a közösségi oldalakon.

 De most nem egy tanulmányt szeretnék írni az új generációs mobilokról, csak egy két alkalmazást szeretnék nektek megmutatni. Az ötletet ennek a bejegyzésnek az adta, hogy egy hónapja letöltöttem a mobilomra a blogger alkalmazást és ennek a segítségével írtam nemrég egy bejegyzést. Kicsit kutakodtam és találtam pár csajos alkalmazást...egyből arra gondoltam, mi lenne ha megosztanám veletek is őket, hátha kedvet kaptok a letöltéséhez:) Nekem androidos telefonom van, így a market-ből kutatgattam kicsit:


Körömszalon kereső:
Itt tudod letölteni!!


 "A Körömszalon keresőben megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakembert. A térképen a hozzád legközelebb eső szalonok közül választhatsz kedvedre, megtekintve a műkörmös, vagy kézápoló, lábápoló szakember referencia munkáit. A kereső használatával pedig áttekintheted a távoli városok szalonjait, s egyetlen gombnyomással akár be is jelentkezhetsz a következő időpontra. Nail Salon - Crystal Nails alkalmazás."
 Ami tetszik nekem ebben az alkalmazásban, hogy lehetőséged van felvenni a kapcsolatot a neked legszimpatikusabb és hozzád akár közeli körömépítő szakemberrel is! Ha nem lenne profi körmösöm aki évek óta csinálja a körmömet, tuti ezzel keresném fel az "igazit":) Emlékszem, amikor először kerestem fel szalonokat műkörömmel kapcsolatban még nem volt elterjedve az hogy egy körmös referencia munkáit az interneten vagy egy ilyen szupi program segítségével ossza meg, így nekem maradt a szimpátia ha beléptem egy szalonba, vagy a kérdés: de szép  a körmöd, hol csináltattad?:))




Smink:
Itt tudod letölteni!!


     

 Amikor felfedeztem a beauty blogok világát, ez volt a legelső alkalmazás amit letöltöttem:)
Ha nincs ötleted hogy milyen sminket készíts magadnak, ennek a programnak segítségével ezer YouTube videó közül választhatsz stílus szerint! Jó minőségben lépésről lépésre mutatják be hogy csináljuk meg a kiszemelt sminket.


Tarts rendet szekrényedben:
Itt tudod letölteni!!

    

 A mobilod kamerája segítségével lefotózhatod ruháid, kiegészítőid. Ezek után már könnyedén összeállíthatsz egy szuper  outfit-et  anélkül, hogy órákat állsz reggel a tükör előtt keresve a legmegfelelőbb ruhadarabot. Ez a program még ruhavásárlás közben is segítséget nyújthat, hisz minden egyes ruhadarabod veled van. Átmazsolázhatod esetleges új szerzeményed passzol- e a már meglévő ruhatárad valamelyikével, vagy akár meg is oszthatod barátaiddal.........(ráadásként egy két ilyen alkalmazás lehetőséget nyújt online vásárlásra is)

 Az InStyle magazin is csinált egy ilyen progit:
Itt tudod letölteni!!

        


Ha figyelsz a kalóriára:
Itt tudod letölteni!!
..Akkor ezt a programot szeretni fogod!

    

 Az alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy étkezési naplót vezess és nyomon tudd követni mit is eszel. Van egy "gyakorlati" napló ami azt mutatja mennyi kalóriát égethetsz el. Találkozhatsz itt receptekkel és étkezési tippekkel.
Ezzel még én is csak ismerkedem, de az tuti hogy megkönnyíti a kalória számolgatást:)

Szeretsz Futni?
Itt tudod letölteni!!

  

 Könnyedén nyomon tudod követni a távolságot, amit lefutsz. Időt mér, sebességet, pulzusszámot és térképen mutatja az útvonalat...(GPS használatával)
Több edzéssel, kapcsolatos alkalmazás ITT!!


Kedves Bloggerinák:
Itt tudod letölteni!!

   

 Legyen mobilodon a Blogger alkalmazás:) Én leginkább a rövid bejegyzésekhez ajánlanám.. a falat tudtam volna kaparni az érintőképernyőtől!! Pozitívum viszont hogy, akár útközben is belefér egy gyors bejegyzés:)








Ti használtok valamilyen alkalmazást a mobilotokon?








2 megjegyzés:

  1. Klassz alkalmazásokat gyűjtöttél! Nekem ami még hasznos volt, a How to tie a scarf, 7 sálviselési ötletet mutat be, mondjuk csak egyet használok rendszeresen, de erről előtte nem hallottam soha. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)Köszi hogy megosztottad ezt az alkalmazást, nem hallottam erről, hátha valakai szintén kedvet kap hogy letöltse:) Nem tudom hogy láttad- e wendy's lookbook oldalán 25 sálviselési technikából meríthetsz ötletet..
      link: http://www.youtube.com/watch?v=5LYAEz777AU&list=PLF7D65AF9280A7B36&index=1&feature=plcp

      Törlés