2012. február 3., péntek

Luxus benzinkút Budapesten

Sziasztok!

Nem tudom, hogy olvastatok vagy hallottatok-e már az új benzinkútról és igen, tudom.. ez nem tartozik annyira a beauty témához, de nem hagyhatom ki ezt a bejegyzést! :)
Én totálisan elvagyok képedve és teljesen hihetetlennek tűnik, persze azért egyszer betérek majd...már csak a kíváncsiság kedvéért is :)

Szóval, a cikk amit olvastam:
" A magas benzinár miatt egyre inkább luxustermékké válik a benzin, így a nagy divatcégek is beszállnak a forgalmazásba.
Kígyóbőr borítású tankoló pisztoly, arany kútfejek és carrarai márvány burkolat várja azokat az autósokat, akik behajtanak Budapest első butik benzinkútjára.  Az Operától nem messze ( Andrássy úton ) található kúton kézműves motorolajokat és gourmet ablakmosó folyadékokat is árulnak majd azon keveseknek, akik még megengedhetik maguknak, hogy tankoljanak.
A haute couture szerelmeseinek készült speciális kezeslábasok és övtáskák teszik majd egyedivé a benzinkutasokat, akiket egy modell ügynökség biztosít a budapesti kúton. Speciális szolgáltatásként pedig házhoz is mennek, elhozzák az autót és megtankolják, mivel sokan egyre többen státuszszimbólumként kezelik az autót, ami teletankolva kiváltja a szomszédok csodálatát, ugyanakkor kevesen tehetik meg, hogy bárhova is elmenjenek vele. "

4 megjegyzés:

  1. ez a hír fake :D

    VálaszTörlés
  2. hírcsárda?? :) az andrássy-n amúgy nincs kút ;)

    VálaszTörlés
  3. Igen, egy álhírportálról származik a hír, de jól hangzik, szívesen megnéznénk egy ilyen kutat:D

    VálaszTörlés
  4. Én az origo.hu-n olvastam róla...ezért nem gondoltam álhírnek...de így utólag belegondolva..tényleg :D Minden esetre kíváncsi lettem volna rá :)

    VálaszTörlés