2012. január 8., vasárnap

Bőrápolás

Sziasztok:)

 Sajnos a hidegbebb időben hajlamosak vagyunk megfeletkezni kezünk védelméről, én mindenképpen és most beszereztem egy két dolgot, amit szeretnék veletek megosztani és leírni mi volt a tapasztalatom. A "DM"-ben lehet kapni ezeket a termékeket és már sikerül is kipróbálnom őket.

 Alverde Hand Peeling ápolka és grapefruit kivonatot tartalamzó bőrradír, ami sárgabarack magból készült apró szemcséi eltávolítják az elhalt hámsejteket a kezünkről. Használat útán nagyon puha lett a kezem. A kézradír használata hetente ajánlott és utána kenjük be kézkrémmel a kezünk. Ennek a terméknek vagy egy "kézmaszk" nevezetű tápláló kréme is.



Anaconda regeneráló kézkrém. Aloevera kivonatot és avokadó olajat tartalmaz, ami megszünteti a kéz szárazságát rendszeres használatot követően.
Nagy előnye hogy gyorsan beszívódik a bőrbe és használat után nem ragacsos a kezünk.
Tipp a kézápolásra: a legmegfelelőbb ídő az esti időszak, amikor lepihenünk. Vastagabban kenjük be kezünk kézkrémmel húzzunk a kezünkre egy erre a célra alkalmas pamut kesztyűt. Reggelre az eredmény hihetetlen, csak ajánlani tudom.

Biztos hallottatok már a Loreal Nutri Gold nevű méhpempőt tartalmazó hidratáló kréméről...
Van Nappali és éjszakai változat is, nekem a nappalit sikerült beszereznem. Az ára nagyon kedvező, mindössze 2.500ft.
Nagyon keveset kell felkenni az arcra, mert szerintem nagyon zsíros jellegű krém, viszont ha picit kenünk fel akkor kellemes érzetet nyújt az arcon, így a hidratáltság érzete is kellemesebb.


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése