2012. január 23., hétfő

Horoszkóp jan.23-29.-ig

Heti Horoszkóp
jan.23-29.-ig

  

Kos
 Pénzügyekben kedvező számodra ez a hét, mert külön jövedelemhez, esetleg magasabb fizetéshez juthatsz. A sikerek azonban nem feledtethetik veled, hogy valami bánt. Ha nem próbálod megoldani, akkor nem csak a közérzetedre, de az egészségedre is rányomhatja a bélyegét. Fektess hangsúlyt a megelőzésre! 

Bika
 Egy munkahelyi döntést elhamarkodsz, ezért jobban teszed, ha vársz még vele egy keveset. Tartsd titokban az állásajánlatot vagy a munkával kapcsolatos új gondolataid, mert valaki kersztbe tehet neked. A szerelem miatt rózsaszinben látod a hétköznapokat is és a kisugárzásod másoknak is szembetűnik majd.      

Ikrek
 A sok nyüzsgés miatt kicsit türelmetlenebb leszel. Próbálj toleránsabb lenni, mert expressz gyorsasággal száguldó gondolataidat másoknak nem könnyű követni. Lesznek akik összesúgnak a hátad mögött, de ezzel most ne foglalkozz, hamarosan új céltáblát találnak maguknak és végre leszállnak rólad.    

Rák
 Ezen a héten sikereket érsz el csapatmunkában, kollégáid és feletteseid is elégedettek lesznek veled. Most végre úgy érzed, hogy rátaláltál álmaid munkájára, ezáltal kellemes hét vár rád a munka terén. Családi életedben kisebb zavarokkal számíthatsz, de hála az elfogulatlanságodnak, könnyen meg fogod tudni győzni a másik felet saját igazadról.    

Oroszlán
 Váratlan feladatok túlságosan lefoglalnak a munkahelyeden. Ha az önsajnálat helyett inkább elismered a dolgaidat, akkor meglátod, hogy hamarosan jóra számíthatsz. Koncentrálj azokra az ügyekre, amikhez elég átmenni a szomszéd irodába. A családodé lesz a héten a főszerep, sokat fogsz gondolni rájuk és még többet tenni értük

Szűz
 Most lesz kedved olyan szabadidős elfoglaltságot találni magadnak, ami nem csak szórakozás, hanem az egészséged védelmét is szolgálja. Ügyesen tudod hasznosítani kapcsolataidat és a munkádban is remek lehetőségek kínálkoznak, hogy megmutasd mennyit is érsz valójában. Igen jónak ígérkezik ez a hét.    

Mérleg
 Olyan események történnek, amelyek régi, talán már feledésbe merült emlékeket hoznak elő benned. Rádöbbenhetsz arra, hogy egy ismerősöd visszahúz a sikerekben. Itt az ideje, hogy megszabadulj tőle. Kerüld a partnereddel a pénzügyi, különösen a költségmegosztásról való beszélgetést, mert csak Pandora szelencéjét nyitogatod ezzel.    

Skorpió
 Előtérbe kerülhetnek a pénzügyek. Bár nem szorulsz arra, hogy komolyabban spórolj, mégis kellemetlenül érzed magad. Erre semmi szükség nincs, elég ha csak egy picivel jobban odafigyelsz arra, hogy mire költesz. Érzéseid csak azzal oszd meg, akiben feltétlenül megbízol, ellenkező esetben olyan helyről hallhatod őket vissza, ahonnan nagyon nem szeretnéd.    

Nyilas
 Munkahelyeden még azok is a te tanácsaidra kíváncsiak, akik nem közvetlen kollégáid, a feladataikat sem ismered és emiatt nem is tudsz nekik igazán segíteni. Ne bosszankodj emiatt, maradj diplomatikus. A romantikus hangulat viszont elönt a héten, felidézed a múltat és arra vágysz, hogy mindenkivel békét köss.   

Bak
 Ez a hét nem teljesen úgy sikerül, ahogy szeretnéd, de azért  alkalmad lesz szórakozni. Egy utazás nemcsak anyagilag jelenthet gyarapodást, de érzelmekben is megváltoztathat. Ha valamit eddig nehezen tudtál elérni, akkor most egy nem várt esemény közelebb fog vinni eredeti elhatározásaidhoz.    

Vízöntő
 Bár nem lesz könnyű olyan programot találnod ami az egész családodat elszórakoztatja, te mégis megtalálod az arany középutat. Rövidebb utazások várnak téged ezeken a napokon. Munkatársaiddal és munkahelyeden kedvezően alakulnak a viszonyok, de azért nem árt kicsit résen lenned.    

Halak
 Van valaki, akivel korábban jót tettél, most mégse számíts az illető hálájára, kezeld inkább fenntartással a közeledését, mert hátsó szándékkal keres fel újra téged. Munkádban új ötletekkel állsz elő és ehhez sikerül szövetségeseket is találnod. Így sokkal könnyebben meg tudod győzni igazadról feletteseidet.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése