2012. január 16., hétfő

január.16-január.22-ig

Sziasztok,
Itt a Friss heti horoszkóp. Csak nektek, csak itt, csak most:)
Jó olvasgatást kívánunk!


KOS márc. 21- ápr. 20.

Dobd sutba nagylelkűségedet! Vágyaid hamar valóra válhatnak a héten, ezért vigyázz, mit kívánsz!
Szerelem: A hét elején kisebb nagyobb félreértések adódhatnak partnered és közted, a feszültségeket kiváltó bolygóhatások csütörtök reggeltől feloldódnak. Légy türelmes és megértő partnereddel. A hét második fele kárpótolni fog, sőt kényeztetni a Vénusz kedvező hatásának köszönhetően.
Karrier: A hét elején érdemes a folyamatban lévő szerződéseket megkötni, aláírni. Ne halaszd a hét második felére, mert a munkamorál nem a legkedvezőbb a kollegák, a felettesek részéről. Szellemi és fizikai kondíciód magas szinten van. Több olyan feladatot is meg fogsz tudni oldani, ami eddig csak váratott magára. Amennyiben fizetésemelést szeretnél, jobb ha azt csütörtökig előterjeszted.

BIKA ápr. 21- máj. 20.

Irigyeid megmutatják magukat. A hétvégén egy kedves, régi ismerős bukkanhat fel, aki nem kis zavart okozhat jelenlegi párkapcsolatodban.
Szerelem: Ez a hét rendkívül kedvező hogy pároddal egy - egy kellemes estét szervezzetek. Kitünő alkalom feloldani az esetleges feszültségeket.
Karrier: Ezen a héten az átfutó bolygók éberségre figyelmeztetnek téged, amennyiben a vállalkozó szféra képviselője vagy. Amennyiben beosztottként dolgozol, főnököd nagyobb szabad kezet ad számodra. Most bizonyíthatsz, ha szeretnél. Előléptetés, magasabb beosztás nagyon valószínű ezen a héten számodra. 

IKREK máj. 21- jún. 21.

Menj elébe a változásnak! Legyél merészebb és vágj bele olyan dolgokba, amikről mindig is álmodoztál.
Szerelem: A hét első két napja kiválthat némi feszültséget a párod és közted. Ez átmenetileg kisebb vitákra adhat okot. Vedd elő a türelmesebb énedet, hiszen mindkettőtökre hathatnak az átvonuló bolygók enyhe félreértést kiváltó hatásai. Szerdától már eloszlanak a gomolyfelhők.
Karrier: A hét első felében a hosszú távú tervek elkészítésére kerül a hangsúly. Rendkívül kedvezőek az átvonuló bolygóhatások az elképzeléseid kivitelezésére. Több támogatód érdeklődését is fel tudod kelteni terveiddel. Számíthatsz a barátok segítségére. Kitartó szövetségesek bizalmát élvezheted.

RÁK jún. 22- júl. 22.

Hagyatkozz jobban saját megérzéseidre! A héten néhány sorsdöntő pillanatban lesz részed, melyek kimenetele attól függ, mennyire vagy képes a sarkadra állni. Egyrészt megtalálhat egy jól fizető munka, másrészt pedig külföldi útra is lehetőséged nyílhat.   Szerelem: Ez a hét egy igazi próbatételnek bizonyul párkapcsolatok terén számodra. A hét során, az otthon területén átvonuló ideges állapotban lévő Mars bolygó okozhat feszültséget köztetek. Tudnod kell, hogy a bolygók nem irányítanak, csak hatnak ránk. Kellő türelemmel, gyengéd szeretettel és megértéssel jóra is fordíthatjátok ezt a bolygóhatást pároddal.
Karrier: Fontos döntéseiddel, az aláírásra váró szerződésekkel, megállapodásokkal ne várjna hét második felére. Legkésőbb csütörtökig próbáld megoldani, ugyanis csütörtök estétől egy rendkívül kedvezőtlen bolygóállás kezd hatni két-három napig számodra az ilyen jelegű ügyeire. A munkahelyeden kisebb átmeneti feszültségek, folyosó pletykák felbukkanása várható. Igyekezz kimaradni belőle, mert rád nézve kedvezőtlenül hathatnak később.


OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Maradj nyugton! A héten üldögélj nyugodtan a babérjaidon. Valaki szemet vetett rád, de leginkább a pénztárcád érdekli, nem pedig a belső értékeid a fontosak. Légy óvatos, különben később bánni fogod!
Szerelem: Pároddal kezdjetek valami újba, ami szebbé, meghittebbé teszi a kapcsolatotokat. Ezen a héten találkozhatsz érdekes emberekkel főképp a másik nem képviselőiből, akik osztatlan figyelmet szentelnek neked.
Karrier: Ez a hét számodra egy kicsit dinamikusabban kezdődik a tőled megszokottól. Szerencsére van energiád bőven minden teendőd elvégzésére. Több pénzel kapcsolatos elképzelésed is született az utóbbi időben. Végre eljött az a hét, mikor a kivitelezés ideje beérett. Régebbi ötleteid most kezdenek pozitív irányba haladni. 

SZŰZ aug. 24- szept. 23.

Annyit várj másoktól, amit magad is megadsz! A napokban nagyon türelmetlen leszel azokkal, akik egy kicsit is ellenkező állásponton lesznek, mint te. Kicsit úgy viselkedsz majd, mint akinek belerondítottak a terveibe. Vegyél vissza az indulataidból.
Szerelem: Szerelmi életed egy kicsit nyugtalaníthat a hét elején. Ezt tekintheted vészriasztásnak is, hiszen az utóbbi időben alig volt időd kettőtökre. Ne is csodálkozz, hogy a kedves szavak elmaradnak. Ideje lazítanod, és tervezz estékre kellemes programot.
Karrier: Vállalkozásoddal kapcsolatban támadnak új ötleteid, melyek lényegesen emelik a piaci pozíciódat. A bankok vagy hitelek kérdése, ezzel kapcsolatos döntések igen kényes és érzékeny témának ígérkeznek ezen a héten számodra. Légy nagyon megfontolt, ha mindenképp ilyen irányú döntéseket kell meghoznod.

MÉRLEG szept. 24- okt. 23.

Szabadságold magad. Már régóta a pihenésen jár az eszed, azért is, mert az évvége meglehetősen sűrűre sikeredett. Most lehetőséged adódhat néhány szabadnap beiktatására, de ezúttal a henyélés helyett tegyél inkább rendet otthonodban.
Szerelem: A héten előfordulhat, hogymár nincs semmi türelmed a partnered meghallgatására. Még mielőtt bármilyen vita merülne fel közöttetek, teremtse lehetőséget, hogy tudjatok leülni és megbeszélni a dolgokat.
Karrier: A kiadásaid meghaladhatják ezen a héten a bevételeid szintjét, ezért érdemes figyelmesebbnek lenned a költekezésekkel. Próbáld kontrol alatt tartani pénzügyeidet ezen a héten. Hosszú távú elképzeléseid kibontakozni látszanak. Karrieredben emelkedés várható.

SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.

Legyél elnézőbb és megbocsátóbb! Néha túlságosan is szigorú vagy, de ebből a héten nem biztos, hogy előnyt kovácsolhatsz. Most sokkal inkább építkezhet az elnézésből, hisz igazi szakmai tekintély lettél a  munkahelyeden.
Szerelem: Csodálatos élményben lesz a héten részed partnereddel. Itt az idő az új ötletekre, amiben most nem szenvedsz hiányt. Egy kis kikapcsolódás mindkettötökre ráfér. A hétvégére nyugodtan megszökhettek a világ elől egy kellemes vidéki kikapcsolódásra. Újult erővel és sok kellemes élménnyel tértek vissza.
Karrier: A hét elején egy kicsit alacsonynak bizonyul a tolerancia küszöböd. Ne hagyd, hogy ez kellemetlen helyzetbe hozzon az üzleti partnereid, kollegáid vagy esetleg felettesed előtt.

NYILAS ov. 23- dec. 21.

Hullámzó heted lesz. Az első napokban tele leszel energiával. Sőt, intelligencia szinted is az egekbe szökik, aminek nagy hasznát veheted hivatalos ügyek intézésekor. Csütörtökön hirtelen megváltozik majd minden, közérzeted romlik. Szerelem: Ezen a héten igen jó támogatást kapsz a bolygóktól a szerelmi életedhez, ami csütörtökön lesz a csúcson. Érdemes most minden eddigi sérelmet félretenni, és átadni magatokat a harmóniának. Szép szavakkal, kellemes környezetben mindent meg tudtok beszélni és új alapokra helyezhetitek  a kapcsolatotokat. Hosszútávra is tervezhettek.
Karrier: Ezen a héten fokozottan jó a koncentráló képességed. Jól tudod hasznosítani az ötleteid. Felettesed elismerésben részesít. Ne lepődj meg, ha egy magasabb pozíciót felajánl neked. A kollegáiddal a  légkör kifejezetten jónak ígérkezik a hét során. Jó csapatmunkát végeztek. Önálló vállalkozás esetén pénzügyekre fokozott figyelmességet ajánlanak a csillagok

BAK dec. 23- jan. 20.

Tarts mértéket! Te mindig is a végletek embere voltál, legyen szó az élvezetekről vagy éppen az önfeláldozásról. A héten ismét leckét kapsz az élettől: nem kell ahhoz a mártír szerepében tetszelegned, hogy szeressenek.
Szerelem: Az élet számodra is tartogat kellemes meglepetéseket. Egy új találkozás csodálatosra sikerül. Már az első mondatoknál kiderül számotokra, hogy olyan jól megértitek egymást, mintha évek óta ismernétek egymást.
Karrier: A hét első felében kisebb fennakadások merülhetnek fel szervezés, átrendezés, eddig le nem zárt ügyekben. Próbáld kerülni az esetleges feszültségeket generáló beszélgetéseket, míg higgadtabbá nem válik. Ezzel lényeges energiát spórolsz meg magadnak.

VÍZÖNTŐjan. 21- febr. 19.

Garantált a siker, bármibe fogsz is! Egyedül indulataidra kell jobban odafigyelned, mert most még az átlagosnál is rosszabbul viseled a kritikát. Mérgelődés helyett inkább szárnyalj, merj elrugaszkodni a valóságtól.
Szerelem:  Fontos, hogy szakíts kellő időt ezen a héten magatokra, hogy mindent meg tudjatok beszélni és hogy jusson idő egy kis kikapcsolódásra is. Lehet, hogy elsőre úgy tűnik számodra nehéz lesz, de ne add fel. Készülj több stratégiával. Olyanokkal, melyeknek nem tud ellenállni partnered.
Karrier: Amennyiben döntéshozó pozícióban vagy, a hét mottója a fokozott figyelmesség minden apró részletre üzleti és pénzügyeket érintő döntéseidben. Ezzel lényeges előrelépést tudsz biztosítani magadnak és elkerülheted azt, hogy mások ármány csapdájába essél, főképp, ha egy új üzleti partnered kecsegtető ajánlatot tesz. A beosztotti státuszban nincs miért aggódnod magad körül az átmeneti feszültségek miatt.

HALAK febr. 20- márc. 20.

Szélsőségesen szenvedélyes leszel. Érzelmi hullámvasúton ülsz majd, melynek végeredménye, hogy vagy csak gyűlölni vagy imádni tudsz, de sehogy sem találod meg az egyensúlyt.
Szerelem: A hét csillagászati állásai arra bátorítanak, hogy merj álmodni. Amennyiben közös programot tervezel kedveseddel, feltöltődésre számíthasz. Emlékezetes élménynek ígérkezik. Ha magányos vagy, akkor sem kell már szomorkodnod sokáig. Egy új ismeretség, vagy a múltadból felbukkanó kedves személy kellemes meglepetést okoz.
Karrier: Szerződések aláírására, üzleti tárgyalások sikeres kimenetelére rendkívül kedvező ez a hét. Ez hosszú távon bőséget ígér neked. A mostanában kialakuló kapcsolataid is hosszú távúaknak bizonyulnak. Előfordulhat, hogy egy régi jó barát vagy szövetségeseddel az utóbbi időben ellehetetlenedett a kapcsolat. Hagyni kell őt az útján menni, ne kövesd. Eddig tartott a közös utatok. Mostantól külön kell boldogulnotok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése