2012. január 13., péntek

Horoszkóp

Sziasztok Csajok,
Mostantól a blogban találhattok egy kis horoszkóp mellékletet is. Jó olvasgatást  kívánunk nektek:)
01.9-15ig


Kos (március 21-április 20.) Ezen a héten zöld utat kaphatsz egy fontos munkádhoz, amelynek teljesítéséhez szükséged lesz minden szaktudásodra és elszántságodra. A hét közepén a kapcsolataid is jobban működnek, és hasznos támogatást kaphatsz a munkatársaidtól. Az utazás mindenképp vonz a hét második felében, és ha lehetőséged van rá, akkor érdemes mostanra időzítened egy kis pihenést. Nagyon jó és hasznos ötleteket is meríthetsz a kikapcsolódásodból.


Bika (április 21-május 20.)
 A hét első fele továbbra is kedvez az utazásnak, míg a tejes hét nagy fellendülést hozhat a magánéleti kapcsolataid terén. Úgy tűnik, most sokkal nyitottabb vagy a nézeteltérések kezelésére, és a környezeted is örömmel fogadja a törekvéseidet. A hét második felében a szakítás veszélye lehetséges. Egy fontos jogi ügy lezárulhat pénteken. A hétvégén összekeverednek az üzleti és szerelmi szálak az életedben, és ez komoly fejtörést okozhat.


Ikrek (május 21-június 21.) A hét elején különleges szívességet kapsz valakitől, amely hozzásegít az egyik legfontosabb célkitűzésed megközelítéséhez. Pontos céljaid vannak a pénzügyek terén, és ezek elérése érdekében most nem hezitálsz felhasználni az üzleti és személyes kapcsolataidat egyaránt. Persze nem árt vigyázni, mert rámenősséged ellenérzéseket is kiválthat. Ugyanakkor a társasági életed is jelentősen felpezsdül a hétvégén, egymást érik a meghívások, melyekre egyszerűen nem tudsz nemet mondani.

Rák (június 22-július 22.) A hét elejétől feltornyosulnak a gondok, családi problémák, pénzügyek feszültsége, balesetek bekövetkezhetősége sajnos beköszönthet, legyél a szokásosnál is óvatosabb! A hét második felére könnyen kimerülhetsz, ha nem találod meg a módját, hogy időnként elszakadj a nyüzsgéstől, és kizárólag a saját pihenéseddel foglalkozz. A hétvégén lehetőséged nyílik kibővíteni a szaktudásodat, de nem biztos, hogy lelkesedsz az ötletért.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) A romantika nem mozgatja meg a fantáziádat ezekben a napokban, és ha párkapcsolatban élsz, akkor ez hirtelen feszültséget eredményezhet. Ez a hét elsősorban a karrieredről szól, segítő és sikerre utat nyitó bolygóállásokkal találkozhatsz, de ennek ellenére a hét második felében úgy érezheted, hogy a dolgok nem a tervezett tempóban haladnak, és munkatársaid vagy üzletfeleid sincsenek egy hullámhosszon veled.


Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Ezen a héten komoly mérföldköveket érhetsz el, szép haszonnal zárhatsz egy befektetést, s kicsit kiengeded a gyeplőt a pénzügyeket illetően és többet költhetsz, mint amennyit megengedhetnél magadnak. Viszont a hét második felében megfordulnak a dolgok, a bevételeidet növelheted. Főnökeid azonban mintha nem vennék észre a teljesítményedet, és ez kifejezetten bosszant. A hétvégén a csoportos tevékenységek kerülnek előtérbe.


Mérleg (szeptember 24-október 22.) Ezen a héten sok időt tölthetsz azzal, hogy valóra váltsd mások vágyait. Ha lehet, ne köss semminemű szerződést, könnyen becsaphatnak. Sok „nem szeretem” feladat vár rád a munkahelyeden és otthonodban is a hét második feléig, de a figyelmed középpontjában kétségtelenül a romantikus és szerelmi ügyek állnak. A hétvégén kizárólag a kedveseddel foglalkozol, és mindent elkövetsz, hogy levedd őt a lábáról.


Skorpió (október 23-november 21.) A bolygók most számodra kedvezően állnak együtt, s harmonikusan kapcsolódnak a Vénusszal, mely a szép szerelmet a szenvedéllyel ötvözi. Ugyanakkor egyik közeli barátságod veszélybe kerülhet amiatt, hogy szerelmi életed miatt teljesen elhanyagolod egyéb magánéleti kapcsolataidat. A munkában olyan feladatokat próbálsz vállalni, amelyek nem igényelnek folyamatos odafigyelést, de ez a hozzáállás hamar szemet szúrhat másoknak.


Nyilas (november 22-december 21.) A hét eleje nem a tiéd lesz, félreértésekkel, hatalmas vitákkal és feszültségekkel kell számolnod. Az életedben felbukkanó új emberek új inspirációt adnak a munkádhoz, melynek eredményeként olyan szakterületen dolgozhatsz, melyen korábban még sosem próbálkoztál. A hét második felének pozitív pénzügyi eseményei miatt lehetőséged nyílik úgy lezárni ezt az évet, ahogy mindig is szeretted volna.


Bak (december 22-január 19.) Ezen a héten természetesen fáradhatatlan leszel, de legyél tekintettel a családodra is. A karácsony romantikus hangulatban telt, és minden tevékenységedben elsődleges szerepet tölt be, hogy a kedvesedet boldoggá tedd. A két ünnep közötti időszak kiváló lehetőségeket kínál arra, hogy némi plusz pénzre tegyél szert. Az év utolsó napján váratlan események miatt kell átalakítanod a terveidet. Nem szereted a hirtelen változásokat.


Vízöntő (január 20-február 18.) Ezen a héten felerősödnek benned a remények, a vágyak, s meglepetések is érnek. Az emberek szívesen vannak a te társaságodban, és minden erőfeszítés nélkül bármely társaság középpontjába kerülhetsz. Ezt kiaknázhatod a munkahelyeden is, de most elsősorban a személyes ügyek kötik le a figyelmedet. A hét második felében a barátságokon és az értékes beszélgetéseken van a hangsúly. Megbízol az emberekben, és néhány valóban őszinte kapcsolat komoly hatást gyakorolhat életed mindegyik részére.


Halak (február 19-március 20.) Ezen a héten a karriered és a személyes népszerűséged kerül előtérbe. Szokatlanul dinamikusnak és aktívnak érzed magadat, és szívesen vállalsz különféle kockázatokat is. Ebből nagy hasznod származhat, de nem szabad kapkodóvá válnod, és mindig időt kell hagynod arra is, hogy körvonalazódjanak az adott helyzet részletei, hogy megkíméld magad a kellemetlen meglepetésektől. A csapatmunka most több idődet rabolja el, mint amennyi előnnyel jár, ezért inkább egyedül próbálsz boldogulni.






Forrás:Hotdog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése